Most mezi tebou a světem děvčat

Jak najít tu pravou Velkou Lásku pomocí www.signaly.cz

15. 9. 2007 17:12
Rubrika: Tipy a triky na Signálech | Štítky: láska

Úplně jednoduše!


Po otevření nějakého evidentně holčičího blogu, který tě zaujme,  klikni na spodní lištu toho blogu vlevo, na profil, a hned uvidíš, komu blog patří ! Dozvíš se tak o jeho autorce spoustu užitečných  informací a hlavně, uvidíš i její foto!
A když se ti líbí, (uživatelka nebo článek v blogu :o) ) , můžeš jí rovnou poslat vzkaz a tak s ní  začít komunikovat. A ona si vzkaz přečte a podívá se, kdo jí to poslal
(tedy pokud tuto  skvělou funkci na Signálech  už stačila zaregistrovat, samozřejmě. Pokud snad ne, můžeš ji na to upozornit, at vidí, že ty jsi v obraze ) .


Je to výborné nejen na  vyhledání té Nej holky na Signálech, ale i jen tak na kamarádský pokec pomocí vzkazů. Čtením holčičích blogů lépe poznáš jejich svět, o čem sní, jak uvažují, jak žijí, co je zajímá. To mi věř, že žádná holka se neurazí, když jí úplně neznámý kluk napíše vzkaz, že se mu líbí její blog, článek, nebo snad ona sama. Je to takové malé dobrodružství, počkat, jestli a co mi odpoví....a třeba opravdu mezi holkami na Signálech jednou potkáš TU PRAVOU.

Dají se tak velmi dobře najít i různé spřízněné duše a  noví kamarádi!
I proto existují www.signaly.cz.

Zobrazeno 2663×

Komentáře

Mioan

Tož dobré návod no =D =D

Elenwen

hm, zajímavé. :-) nesmíš ale podcenit vlastní profil, na který se ti dotyčná určitě hned koukne. :-) hodně štěstí

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková